Wie zijn we

Start Hier,Start goed, bij Start Goed Hypotheekadvies!

Bij Start Goed Hypotheekadvies kun je persoonlijk, transparant, eerlijk en duidelijk advies verwachten. Wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in het gebied Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam (ook voor expats) en Amstelveen, maar ook zeker buiten deze regio kunnen wij u van advies dienen. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen en of verduurzamen. wij nemen alles uit handen en willen je graag van een totaal advies voorzien. Alles onder één dak!

Mijn naam is Natalie Tobio de Koning, half Spaans en half Nederlands. En ben geboren en getogen in Amsterdam. Op mijn 21ste ben ik als adviseur de financiële dienstverlening ingerold. Destijds werkte ik nog bij een accountantskantoor,maar omdat ik het niet naar mijn zin had, op zoek gegaan naar wat anders.

Doordat ik zelf een huis ging kopen, raakte ik in aanraking met het hypotheekadvies, dit sprak mij gelijk aan! Contact met mensen én nog steeds werken met cijfers! Snel daarna solliciteerde ik bij Huis en Hypotheek en daar heb ik in 2003 de kans gekregen om te beginnen als hypotheekadviseur. Daarna heb ik gewerkt bij o.a de ABN AMRO bank, De Hypotheker en De Hypotheekshop. En dan nu met heel veel plezier voor mezelf bij Start Goed Hypotheekadvies

Naast werken vind ik het onwijs leuk om dingen te ondernemen met mijn vriend en dochtertje. Wij houden van het bourgondische leven: borrelen met vrienden, uitstapjes en mooie reisjes. Maar ook een heerlijke serie sla ik niet af!

Wil je direct contact bel ons dan tijdens kantooruren op 085-0601228 of mail ons op info@startgoedhypotheekadvies.nl.

Contact

Tevreden klanten!