Hypotheek

Jouw hypotheek afsluiten met Start Goed Hypotheekadvies !

 Bij Start Goed Hypotheekadvies geven we degelijk en betrouwbaar advies over het afsluiten van jouw hypotheek. Daarnaast kunnen we ook de verzekeringen uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor je hypotheek én je verzekeringen. Voor de verzekeringen werken wij samen met Alex Insurance.

We werken samen met meer dan 30 geldverstrekkers in Nederland en kunnen je zo een scherp renteaanbod doen. Met ons persoonlijk en onafhankelijk advies zorgen wij ervoor dat alles duidelijk en overzichtelijk voor je is en we maken samen met jou de beste keuze voor je hypotheek op basis van rente en voorwaarden.

Wat kun je van ons verwachten in een eerste vrijblijvende online afspraak:

We zullen alles uitleggen in begrijpelijke taal, we maken inzichtelijk met welke kosten je rekening dient te houden bij Kosten Koper. Hoeveel is de maximale hypotheek en welke maandlast hoort hierbij. Uiteraard beantwoorden we alle vragen die er zijn zodat er een goede keus gemaakt kan worden aan het einde van het gesprek, zodat je goed beslagen ten ijs de markt op kan om bijvoorbeeld een woning te gaan aankopen, de geplande verbouwing nu echt te gaan realiseren of kijken naar een hypotheekverhoging voor bijvoorbeeld een tweede woning.

Wij staan voor je klaar, dus vraag snel een gratis online kennismakingsgesprek aan! Start Hier, Start Goed…!

Wil je direct contact bel ons dan tijdens kantooruren op 085-0601228 of mail ons op info@startgoedhypotheekadvies.nl.

Wij doen met meer dan 30 geldverstrekkers zaken, hieronder een kleine selectie: