Online Hypotheekadvies

Plan een gratis kennismaking

We zijn per mail altijd bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Online hypotheekadvies

Kies voor Start Goed (Online) Hypotheekadvies voor een persoonlijke online hypotheekadviseur die je deskundig en flexibel advies biedt, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten, scheiding regelt, of bezig bent met je pensioen en verzekeringen: wij staan voor je klaar. Ontvang een op maat gemaakt adviesgesprek via de webcam, gemakkelijk vanuit huis. 

Hypotheekadviseur Haarlem - Natalie

Aangenaam, Natalie - Jouw online hypotheekadviseur

Wat is online hypotheekadvies?

Online hypotheekadvies biedt de mogelijkheid om via digitale kanalen, zoals videovergaderingen, e-mails en online documenten, advies te krijgen over een hypotheek. Voor hypotheekadvies kun je nu ook online terecht, via videogesprekken, WhatsApp of een andere manier die jou het beste uitkomt. Geen gedoe met afspraken buiten de deur, maar wel persoonlijk advies bij belangrijke financiële beslissingen.

Voordelen van online hypotheekadvies bij Start Goed Hypotheekadvies

Bij Start Goed Hypotheekadvies is online hypotheekadvies is een stuk makkelijker. Je kunt de afspraak prima tussen de bedrijven door plannen. Op het moment dat jou uitkomt. Daarnaast maakt het niet uit waar je bent. Thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Geen probleem! Via de webcam kun je jouw online hypotheekadviseur spreken.

Onafhankelijk Advies

Wij bieden onafhankelijk advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. We werken samen met meer dan 30 geldverstrekkers om ervoor te zorgen dat jij écht de beste deal krijgt. Onze online hypotheekadviseurs hebben geen binding met specifieke banken, wat betekent dat ons advies altijd in jouw belang is.

Ervaring en deskundigheid

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector, garandeert ons team deskundig advies dat jou helpt de juiste keuzes te maken. Onze expertise strekt zich uit over zowel particuliere als zakelijke hypotheken en verzekeringen. Hierdoor kunnen we jou helpen met een breed scala aan financiële producten en diensten.

Jouw persoonlijke online hypotheekadviseur

Ondanks dat het advies online is, zorgen wij ervoor dat je persoonlijke begeleiding krijgt. Wij nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en je door elke stap van het proces te begeleiden. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en transparantie, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Ontmoet Natalie Tobio de Koning: jouw vertrouwde online adviseur

Hey daar! Ik ben Natalie Tobio de Koning en ik run Start Goed Hypotheekadvies vanuit Hoofddorp. Met meer dan 20 jaar ervaring, begrijp ik als geen ander de nuances en uitdagingen van de vastgoedmarkt. Maar bovenal begrijp ik dat achter elke hypotheekaanvraag een uniek verhaal schuilt. Mijn missie is dan ook om jou te helpen het maximale uit je nieuwe of huidige hypotheek te halen.

Afspraak maken

     

    Waarover wil je contact?

    Wij doen met meer dan 30 geldverstrekkers zaken, hieronder een kleine selectie: