Hypotheekadviseur Haarlem

Plan een gratis kennismaking

We zijn per mail altijd bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Hypotheekadvies Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn pittoreske grachtenpanden, sfeervolle straatjes en historische charme. Dat je hier een huis hebt en/of gaat kopen, begrijpen we maar al te goed! Wat we ook begrijpen, is dat je wellicht een nieuwe hypotheek nodig hebt, je bestaande hypotheek mee gaat nemen of gewoon wilt kijken wat de mogelijkheden zijn. Met Start Goed Hypotheekadvies maak je een vliegende start in Haarlem. Als onafhankelijke hypotheekadviseur helpen we jou kansen te spotten en het maximale uit je hypotheek te halen.

Hypotheekadviseur Haarlem - Natalie

Aangenaam, Natalie - Jouw hypotheekadviseur in Haarlem

 

Voor wie is hypotheekadvies in Haarlem?

Ben je een starter die droomt van de eerste eigen woning in Haarlem, een doorstromer die een nieuw huis op het oog heeft of een expat die zich wil vestigen in deze prachtige stad? Wie je ook bent, bij Start Goed Hypotheekadvies zijn we er voor jou. We zijn dicht bij Haarlem gevestigd, namelijk in Hoofddorp. We werken we met meer dan 30 geldverstrekkers, waardoor we snel kunnen schakelen om jouw mogelijkheden te verkennen. Je huidige hypotheek verhogen, een nieuwe rentevaste periode kiezen, een starterslening afsluiten, je hypotheek oversluiten voor betere voorwaarden; wij kunnen je van dienst zijn met persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Zelfs in complexe situaties zoals echtscheidingen en hypotheken voor zzp'ers bieden wij advies. Zoek je een hypotheekadviseur in de regio Haarlem die ook goed Engels spreekt? Dan zit je goed bij ons!

 

Objectief en onafhankelijk

Bij Start Goed Hypotheekadvies streven we naar het bieden van onafhankelijk en ervaren advies op maat. Als onafhankelijke hypotheekadviseur voor de regio Haarlem zijn we niet gebonden aan een specifieke bank of geldverstrekker, wat betekent dat we je een objectief advies kunnen geven over de beste hypotheek voor jouw situatie. Onze ervaren adviseurs kennen de markt door en door en kunnen je helpen de beste deal te vinden. We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak om je te helpen de juiste keuze te maken. Naast hypotheekadvies in Haarlem en omstreken, bieden we ook volledige begeleiding gedurende het hele hypotheekproces, van de aanvraag tot de afronding.

 

Start Goed Hypotheekadvies: opgericht met 20 jaar ervaring

Het kan een levensveranderende keuze zijn wat je over je hypotheek beslist. Daarom is het goed om advies in te winnen bij iemand met verstand van zaken, die aan de hand van jouw situatie verschillende scenario’s kan schetsen. Hoewel Start Goed Hypotheekadvies een jong bedrijf is, heeft oprichter Natalie Tobio De Koning meer dan 20 jaar ervaring in de Hollandse vastgoedwereld, waaronder zeker ook Haarlem. Als hypotheekadviseur heeft ze de missie om jou te helpen het maximale uit je hypotheek te halen.

 

Start goed met een gratis oriëntatiegesprek

Benieuwd wat we met persoonlijk hypotheekadvies in Haarlem voor je kunnen betekenen? Start goed met een gratis oriëntatiegesprek. We bespreken je wensen en budget en bieden een realistisch beeld van je mogelijkheden. Je ontvangt een persoonlijk online klantdossier voor een vlotte start. Meer over onze werkwijze lees je hier. Wonen in Haarlem start goed met jouw onafhankelijke hypotheekadviseur van Start Goed Hypotheekadvies.

 

Een starterslening in Haarlem?

Ben je starter in Haarlem? Vraag je hypotheekadviseur naar de mogelijkheden voor een starterslening. Dat is een extra lening die je kunt krijgen bovenop je maximale hypotheek, bedoeld om starters te helpen bij de aankoop van hun eerste koopwoning.

De voordelen van de Starterslening:

 • Je kunt meer lenen dan met je maximale hypotheek.
 • De eerste drie jaar betaal je geen rente en aflossing.
 • De lening is gunstig geprijsd.
 • Je hebt een extra zekerheid door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

De voorwaarden van de Starterslening:

 • Je bent starter op de woningmarkt.
 • Je koopt een woning die je als hoofdverblijf gaat gebruiken.
 • De maximale koopsom incl. verbouwing mag maximaal €435.000 euro zijn (prijspeil 2024).
 • Je voldoet aan de inkomensnormen.

Afspraak maken

   

  Waarover wil je contact?

  Wij doen met meer dan 30 geldverstrekkers zaken, hieronder een kleine selectie: