Schade verzekeringen particulier

Laat niets aan het toeval over, een ongelukje zit in een klein hoekje!

Wij werken samen met verschillende verzekeraars en bieden een breed aanbod van verzekeringen aan. Laat je bij het kiezen van een verzekering niet altijd leiden door de hoogte van de premie. Het is belangrijker te weten of een verzekering voldoende dekking biedt en goed aansluit bij je persoonlijke situatie. Wij bij Start Goed hypotheekadvies kunnen jouw verzekeringen, adviseren, afsluiten en beheren. Alles onderbrengen onder 1 dak, wel zo makkelijk!

Verzekeringen

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, overlijden, arbeidsongeschiktheidsverzekering en nog veel meer: maak je zich hier geen zorgen over! Dat regelen wij voor je. Wist je dat een opstalverzekering bij de aankoop van een woonhuis verplicht is? Wij maken een voorstel op basis van jouw wensen en doelstellingen en vergelijken dit met jouw huidige verzekeringen. Bij Start Goed hypotheekadvies adviseren en bemiddelen we bij alle soorten verzekeringen. Wij weten wat er loopt en zorgen dat alles perfect geregeld is. En heb je schade of moet je gebruik maken van een verzekering? Dat bel je ons gewoon op. Wij doen de rest.

Opstalverzekering

De opstalverzekering biedt dekking voor schade aan de woning, zoals muren, het dak, vloeren en fundering, veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak. Als je een huis bezit, is het verstandig en verplicht om een opstalverzekering af te sluiten.

Inboedelverzekering

Inbraak, brand, storm, lekkage of simpelweg pech: schade kunnen we soms gewoon niet voorkomen. Een inboedelverzekering is daarom altijd een goed idee. Je zult er de kapotte of gestolen spullen niet door terugkrijgen, wel ontvang je financiële hulp om het te vervangen of te repareren. Wat de situatie ook is, het komt altijd ongelegen. daarom wel zo prettig. Geef ons een belletje en wij nemen het uit handen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Je bent op bezoek bij vrienden en stoot de dure vaas van tafel. Of jouw kind vond het leuk om in de kledingkast te duiken en alle dure kleding een extra tintje met marker mee te geven. … of de telefoon valt stuk door toedoen van….het zal je maar gebeuren. Gelukkig kan je in dit soort situaties terugvallen op jouw aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt de schade. Wel zo fijn voor de vriendschap of verstandhouding!

Autoverzekering

Geen enkele auto mag onverzekerd de weg op in Nederland en je moet minimaal in het bezit zijn van een WA-verzekering. Maar wie lang gezocht en gespaard heeft voor een favoriete auto, is daar natuurlijk extra zuinig op. Zeker bij het duurdere segment, raden we aan om een uitgebreidere autoverzekering te kiezen. Wij helpen je met het selecteren van een verzekering die het beste bij jou past. En heb je  per ongeluk wel een keer een paaltje geraakt? Geen probleem, stuur ons een berichtje en wij lossen het op.

  • WA-Verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid): Deze verzekering is verplicht en dekt de schade die je met jouw auto aan anderen toebrengt. Dit kan zaakschade of letselschade zijn.
  • WA + Beperkt Casco (WA+): Deze verzekering dekt ook schade aan je eigen auto door bepaalde gebeurtenissen, zoals diefstal, brand, hagelschade en ruitbreuk.
  • WA + Allrisk (Allriskverzekering): Dit is de meest uitgebreide dekking en dekt ook schade aan je eigen auto als gevolg van een ongeval, ongeacht wie er schuldig is.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hoewel iedereen denkt dat het voor een ander van toepassing is, komt arbeidsongeschiktheid vaker voor dan je denkt. 1 op de 7 mensen is (deels) arbeidsongeschikt. Zo kan je onverwachts ziek worden of een ongeluk krijgen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, stel jouw toekomst veilig met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dankzij deze verzekering kan je altijd jouw hypotheek blijven betalen en dus in jouw geliefde huis blijven wonen. Samen bekijken we jouw wensen en adviseren vervolgens een dekking en maatschappij die het beste past bij jouw situatie.

Overlijdensrisicoverzekering

je nabestaanden achterlaten zonder financiële zorgen

Als jij er niet meer bent, kan je gezin dan nog in de woning blijven wonen? Met een Overlijdensrisicoverzekering voorkom je dat jij of je nabestaanden achterblijven met financiële zorgen na een overlijden. Zo zorg je ervoor dat jouw gezin kan blijven leven en wonen zoals het gewend is, ook als jouw inkomen wegvalt. Dit is zeker met een hypotheek aan te raden.

Reisverzekering

De reisverzekering biedt dekking tegen onvoorziene gebeurtenissen vooraf of tijdens je reis, zoals medische kosten in het buitenland, diefstal van bagage, annulering van de reis en vertragingen. Je kunt kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak je reist.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van je begrafenis of crematie, zodat je nabestaanden niet voor deze kosten hoeven op te draaien. Het kan een financiële last verminderen en rust bieden aan je geliefden na je overlijden.

Zorgverzekering

De zorgverzekering is verplicht voor alle inwoners van Nederland en biedt dekking voor medische kosten, zoals huisartsbezoeken, ziekenhuisopnames, medicijnen en andere gezondheidszorgkosten. Iedereen is vrij om een zorgverzekeraar te kiezen en kan aanvullende verzekeringen afsluiten voor extra dekking, zoals tandartszorg of alternatieve geneeswijzen.

Wil je direct contact bel ons dan tijdens kantooruren op 085-0601228 of mail ons op info@startgoedhypotheekadvies.nl.